www.fchjallese.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Afslutningsarrangement 2016 - U19M

 
2016 var lige ved og næsten…
Foråret var på mange måder et spørgsmål om overlevelse da vores trup var meget smal men vi sluttede fint med en godkendt placering.
 
Vores lille klub oplevede en god tilførelse i efteråret af nye spillere samtidigt med at vores eksisterende trofaste spillere forsatte med gejsten. Turen til Spanien vil også for os alle blive minderig!
Allersidste spilledag kunne afgøre mesterskabet men vi var afhængige af andre klubber, så desværre blev storsejren i sidste runde ligegyldig i øjeblikket - men her i eftermælet stor ros til alle i truppen med en flot 2. plads i U19M!
 
Afslutnings eventen i år blev holdt på Cabri startende med spisning og sidenhen vores sædvanlige kåringer af : Årets Topscorer, Årets Bobler, Årets Spiller – Spillernes valg og endelige Årets Spiller.
Topscorer i FC Hjallese trøjen blev i år en ren gyser og selv efter fintælling stod det lige og derfor blev der for første gang kåret to spillere:  Ernest Imamovic for foråret og Kim Nguyen for efteråret – Stort tillykke til dem begge!
 
 
Årets Bobler blev i år Rasmus Danvad. Han har i hele sæsonen vokset og troen på egne evner har medført en fast plads i start elleveren - Stort tillykke!
 
Årets spiller valgt af spillerne selv blev uden sammenligning det sikreste valg: Erling: 1 stemme, Gammelgaard: 2 stemmer og resten gik alle på… Mikkel Nielsen – Stort tillykke!
 
Sidst men ikke mindst Årets Spiller:
Her efter et helt år stod vi og skulle se på hver eneste spillers formåden og udvikling gennem sæsonen men også hvem der gennem alle årene har været den pålidelige og trofaste team player. Den valgte spiller er der hvis ingen som kan sætte spørgsmålstegn ved – Stort tillykke til Tobias Jensen!
 
Fotos fra Capri...
 

Seneste Nyheder


-