www.fchjallese.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Kamp ref. U19M FCH - OB

Udskriv

Vildt comeback på Sunberry Road...

FC Hjallese - OB    4-3
 
0-1                                      OB (1)
0-2                                      OB (39)
0-3                                      OB (43)
1-3                                      Ernest Imamovic (47)
2-3                                      Oliver Rasmussen (61)
3-3                                      Ernest Imamovic (74)
4-3                                      Frederik Sørensen (87)
 
Sæson premieren om fynsmesterskabet i U19 M blev noget af en surrealistisk oplevelse. 
 
For de første 45 minutter var vi både passive, uden gnist manglende holdgejst og vi lignede mest af alt et hold, som ikke var klar..
Efter små 30 sekunder var vi allerede bagud, da OB's dygtige 10'er runder vores forsvar og assisterer langt inde i feltet. Det var som om at vi ikke kunne forholde os til banen og modvinden, hvor vi flere gange valgte forkerte løsninger og blev straffet. Frustationer fik da også frit spil, hvilket blandt andet udmøntede sig i et torskedumt gult kort til Ernest. Vi skabte meget lidt i første halvleg og OB konsoliderer nærmest føringen med 2 kasser inden pausefløjtet til 0-3. Og det kunne som også have set værre ud hvis ikke Villads var grebet flot ind et par gange.
 
Stemningen i pausen syntes nærmest håbløs, men med 3 friske indskiftere og lidt vind i ryggen startede et historisk comeback for drengene. Kort inde i anden halvleg opfanger Rasmus en bold på midten og sender flot Ernest afsted alene med OB´s målmand til reducering. Det gav lidt tro på tingene og blev samtidig begyndelsen på en lang stribe af angreb ned mod OB-målet. Vi har flere store chancer men næste reducering kommer ca efter en times spil, da Oliver i samarbejde med Ernest, spiller sig i en god situation på kanten af felten og scorer flot over i det lange hjørne. Vi havde momentum og OB så for alvor sårbare ud i denne periode af kampen. Udligningen kommer også da Jeppe erobrer en lang diagonalbold fra Mulle nede på kanten af feltet og spiller den ind til Ernest, der resolut udligner i det korte hjørne. En spand koldt vand i hovedet på OB og samtidig et kæmpe selvtillidsboost til isbjørnene.. Vi ville mere og virkede ikke bange for at tabe. Efter et hjørnespark havner bolden ovre bag i feltet hvor Sørensen lægger an til en flugter, som han kun rammer halvt men bolden svæver over målmanden og helt over i det lange hjørne til stor forløsning for hele holdet. Et vildt comeback som forhåbentlig giver mere tro på tingene til de kommende kampe i foråret.
 
/Jannick
 

Seneste Nyheder


-